Leírás
A rizsfehérjét csak a magfehérjéből állítják elő, ahol a fehérje legnagyobb arányban tárolódik. A rizsfehérje egyre népszerűbbé kezd válni a savófehérje vegán, kegyetlen alternatívájaként. A Tampa Egyetem 8 hétig tartó tanulmánya szerint azoknak a férfiaknak az eredményei, akik rizsfehérjét szedtek az edzés után, abszolút összehasonlíthatóak voltak a férfiak más csoportjával, akik tejsavófehérjét fogyasztottak a testzsír csökkentése, és az izomtömeg növelése érdekében. Könnyen emészthető és gyorsan metabolizálódik, ami miatt ez a fehérje ideális az edzés utáni újratöltődéshez. Azért szeretjük a rizsfehérjét, mert univerzális, finom íze van a többi növényi fehérjéhez képest, és számos recepthez felhasználható a tápérték javítására. A rizsporban lévő fehérjét nem befolyásolja a magas hő, ezért főzni és sütni is lehet vele. Lehetséges jótékony hatásai: Izomépítés Zsírégetés Koleszterinszint csökkentés Vércukorszint javulása Máj egészsége Növénytani Megnevezése: Oryza Sativa Összetevők: 100% Bio Rizs Ajánlott napi adag: 30 g / nap. Fogyasztás előtt kérjük konzultáljon kezelőorvosával. Tárolás: Hűvös, száraz helyen, és erős, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Származási hely: Kína TÁPÉRTÉK (100g adagban) Energia 1678/396 kJ/kcal Zsír 2.9 g - telített 1.0 g - egyszeresen telítettlen 0.7 g - többszörösen telítettlen 1.0 g Szénhidrát 7.2 g - Cukor 0 g Rostanyag 3.8 g Fehérje 83 g Só 0.40 g
Egyéb információk
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni: https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis