Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Uriage Xémose most párban kedvezőbb!

Két darab Uriage Xémose termék egyidejű megvásárlása esetén az alacsonyabb árú termékre 50% engedmény jár a patikam.hu webshopban! A kedvezmény a "Párban kedvezőbb" matricával megjelölt termékekre él, más kedvezményekkel, vonzó áras termékekkel neszesszerekkel nem összevonható. Két azonos árú termék vásárlása esetén is érvényes a második termékre az 50%-os kedvezmény. Az akció érvényes: 2024. január 16-tól 2024. március 31-ig, illetve a készlet erejéig 

 

Többszörös kedvezmény érvényesítése 

Háromnál több Uriage Xémose termék vásárlása esetén a teljes kedvezményt csak utánvétes fizetés esetén tudjuk biztosítani. Megrendeléskor a kosárban a 4. (ill. 6., 8., stb.) termék kedvezménye technikai okok miatt sajnos nem jelenik meg, de kollégánk a rendelés feldolgozásakor a számlán érvényesíti az 50% kedvezmény(eket), így átvételkor a csökkentett összeget kell csak fizetned.

Szállító partnerünk az utánvétet sajnos csak felár ellenében biztosítja (+400 Ft). Írd a pénztárban az "UTANVET" kódot a kuponkód mezőbe, és amennyiben több terméket vásároltál ezen akció keretében, az utánvét díját mi álljuk! ;)

Kérjük tehát, hogy 4 vagy annál több Uriage Xémose termék vásárlásakor rendelésed ne fizesd ki azonnal bankkártyával, hanem válaszd az utánvétes fizetés opciót!

 

TOVÁBB AZ URIAGE Xémose TERMÉKEKRE >>>

Uriage párban kedvezőbb akció