Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

URIAGE BARIÉSUN - párban kedvezőbb akcióban

2024. július 1-től 2024. augusztus 31-ig - illetve a készlet erejéig -  két darab Uriage Bariésun fényvédő termék egyidejű megvásárlása esetén az alacsonyabb árú termékre 50% engedmény jár a patikam.hu webshopban! A kedvezmény a Párban kedvezőbb matricával megjelölt termékekre él, az akciós kiszerelésekre és ajándékcsomagokra nem vonatkozik. 

 

Többszörös kedvezmény érvényesítése 

Háromnál több Uriage Bariésun napozótermék  vásárlása esetén a teljes kedvezményt csak utánvétes fizetés esetén tudjuk biztosítani. Megrendeléskor a kosárban a 4. (ill. 6., 8., stb.) termék kedvezménye technikai okok miatt sajnos nem jelenik meg, de kollégánk a rendelés feldolgozásakor a számlán érvényesíti az 50% kedvezmény(eket), így átvételkor a csökkentett összeget kell csak fizetned.

Szállító partnerünk az utánvétet sajnos csak felár ellenében biztosítja (+400 Ft). Írd a pénztárban az "UTANVET" kódot a kuponkód mezőbe, és amennyiben több terméket vásároltál ezen akció keretében, az utánvét díját mi álljuk! ;)

Kérjük tehát, hogy 4 vagy annál több Uriage Bariésun napozótermék vásárlásakor rendelésed ne fizesd ki azonnal bankkártyával, hanem válaszd az utánvétes fizetés opciót!

 

Uriage Bariésun napozók párban 50% kedvezménnyel!