Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ProGastro KID Junior élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény 3-12 éves gyerekeknek 11x

3.229 Ft
2.745 Ft (2.161 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 46549
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.

A termék lejárati ideje:2024. augusztus 31.

A ProGastro KID Junior - 7 féle, a bélcsatorna mikroflórájában is megtalálható élőflórát tartalmaz. Termékünk a világon egyedülálló ProbioAct® technológiával készült, mely biztosítja a baktériumok élettartamát, stabilitását és minőségét. A ProGastro KID Junior glutén-, tejfehérje-, laktóz és mesterséges adalékoktól mentes, valamint semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
3.229 Ft
2.745 Ft (2.161 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A ProGastro KID Junior - 7 féle, a bélcsatorna mikroflórájában is megtalálható élőflórát tartalmaz. Termékünk a világon egyedülálló ProbioAct® technológiával készült, mely biztosítja a baktériumok élettartamát, stabilitását és minőségét. A ProGastro KID Junior glutén-, tejfehérje-, laktóz és mesterséges adalékoktól mentes, valamint semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kinek ajánljuk? Gyerekeknek 3 éves kortól 12 éves korig. Hogyan alkalmazd a gyermekednek? Naponta 1 tasak (2 g) port keverj el kb. 1 dl szobahőmérsékletű vízben, teában, gyümölcslében, tejben vagy bármilyen pépes ételben, pl. joghurtban, zabkásában, tejberizsben, tejbegrízben, főzelékekben. Fogyasztása naponta egyszer javasolt, nagyobb gyerekeknél reggel éhgyomorra vagy este lefekvés előtt. Meddig szedje a gyermeked? Használható folyamatosan, illetve kúraszerűen. Kúraszerű használatnál minimum 2 doboz elfogyasztása javasolt. 1 doboz 31 napra elegendő. Mekkora a csíraszáma? Csíraszám: >= 2 x 109 CFU / 2 g. Egy tasak 2 g port tartalmaz. Hogyan tárold? Kisgyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten. Összetevők: rizskeményítő, maltodextrin, inulin P7, frukto-oligoszacharid P7, baktériumtörzsek: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus casei W56, Lactobacillus rhamnosus WGG, Lactobacillus salivarius W57, Lactococcus lactis W58. A ProGastro KID Junior: gluténmentes, tejfehérje- és laktózmentes, szacharózmentes, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz, mesterséges adalékoktól mentes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis