Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A La Roche-Posay most párban kedvezőbb!

2023. november 15. és december 31. között két darab La Roche-Posay termék egyidejű megvásárlása esetén az alacsonyabb árú termékre 50% engedmény jár a patikam.hu webshopban. Más kedvezménnyel az akció nem vonható össze!

Többszörös kedvezmény érvényesítése 

Háromnál több La Roche-Posay termék vásárlása esetén a teljes kedvezményt technikai okok miatt sajnos csak utánvétes fizetés esetén tudjuk biztosítani. Megrendeléskor a kosárban a 4. (ill. 6., 8., stb.) termék kedvezménye nem jelenik meg, de kollégánk az utánvétes rendelés feldolgozásakor a számlán érvényesíti az 50% kedvezmény(eket), és átvételkor a csökkentett összeget kell csak fizetned.

Figyelem! Szállító partnerünk az utánvétet sajnos csak felár ellenében biztosítja (+400 Ft). Írd a pénztárban az "UTANVET" kódot a kuponkód mezőbe, és amennyiben több La Roche-Posay terméket vásárolsz az akció keretében, az utánvét díját mi álljuk!

Kérjük tehát, hogy 4 vagy annál több La Roche-Posay termék vásárlásakor a kedvezmény érvényesítéséhez rendelésed ne fizesd ki azonnal bankkártyával, hanem válaszd az utánvétes fizetés opciót!

La Roche-Posay párban kedvezőbb akció