Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr Chen Aloe Vera fogkrém 120g +Fogkefe

1.509 Ft (1.188 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51113
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 24.
A fogkrém hatóanyagai segítenek megőrizni a fogak, az íny és a száj egészségét. A szakértők véleménye szerint minden alkalommal kétszer mossunk fogat, az első nagyon alapos öblítés után újabb adag fogkrémmel folytassuk a fogak tisztítását. Így hatékonyan ápolhatjuk ínyünket és fogainkat. Az Aloe vera külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt kifejti kedvező hatásait, melyet számos kutatás is igazol. Gyakori jótékony összetevője kozmetikai és belsőleg fogyasztható termékeknek is.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
1.509 Ft (1.188 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Aloe vera fogkrém Természetes fogápolás minden napra 120 g Jellemzők (fő hatóanyagok): Aloe vera, propolisz A fogkrém hatóanyagai segítenek megőrizni a fogak, az íny és a száj egészségét. Szakértők véleménye szerint minden alkalommal kétszer mossunk fogat, az első nagyon alapos öblítés után újabb adag fogkrémmel folytassuk a fogak tisztítását. Így hatékonyan ápolhatjuk ínyünket és fogainkat. Az Aloe vera külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt kifejti kedvező hatásait, melyet számos kutatás is igazol. Gyakori jótékony összetevője kozmetikai és belsőleg fogyasztható termékeknek is. Összetevők: Aloe gél, propolisz, mentol, zöldtea kivonat, nátrium-szacharin, szorbitol, nátrium-benzoát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis