Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babé Balm To Oil testápoló 500ml

11.415 Ft
8.561 Ft (6.741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 46638
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 30.
A Balm to Oil testápoló egyedi, növényi olajokkal gazdagított formulája segít elűzni a szárazbőr problémát és a vele járó feszülő, viszkető érzést.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
11.415 Ft
8.561 Ft (6.741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Balm to Oil testápoló értékes összetevői között megtaláljuk az Inka Inchi és a Chia olajat is. Prebiotikus és probiotikus hatóanyagokkal dúsított bőrpuhító formulája mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, erősíti a barrier funkciót, valamint megakadályozza a vízveszteséget és a kiszáradást. A Balm to Oil krémes állagú testápoló balzsam a testbe masszírozva olaj textúrájúvá változik, amely táplál és hidratál anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna bőrfelületen. A Balm to Oil testápoló előnyei: Bőrpuhító növényi olajokban gazdag formulája egyedülálló. Helyreállítja a bőr barrier funkcióját, segít meggátolni a bőr kiszáradását. Prebiotikus és probiotikus hatóanyagai révén segít újra egyensúlyba hozni a mikrobiomot (bőrünk ökoszisztémáját). Innovatív balzsam textúrája újszerű bőrápolási élményt nyújt, teljesen felülírja azt, amit eddig a bőrápolásról gondoltál. Intenzíven táplálja, helyreállítja és nyugtatja a száraz, érzékeny vagy atópiára hajlamos bőrt. Csökkenti a száraz bőrérzetet, hidratálja a bőrt, rendszeres használatával a bőr puhábbá és feszesebbé válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis